Uşaklı Karatecilerden Büyük Başarı
Haber
07 Kasım 2023 - Salı 21:36
 
Uşaklı Karatecilerden Büyük Başarı
Spor Haberi
Uşaklı Karatecilerden Büyük Başarı

UŞAK HABERLER - Balıkesir'de 31 Ekim -6 Kasım 2023 tarihleri arasında yapılan “Ümit -Genç Ve U21 Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerine 23 sporcu ile çıkarma yapan Uşak Karate Özlem Spor Kulübü 5 madalya ile Uşak'ın adını bir kez daha başarılı bir şekilde duyurmayı başardı. 2 sporcu Avrupa Şampiyonasına 6 sporcu da Balkan Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. 
 

Konu hakkında bilgilendirme yapan Uşak Karate Özlem Spor Kulübü Antrenörü Dinçer Güngör milli takım seçmelerine kendi kulüplerinden 23 sporcunun katıldığını hatırlattı. Milli Takım seçmelerine 23 Milli sporcusundan 5'i madalya kazandı. 2 sporcu Avrupa Şampiyonasına 6 sporcu da Balkan Şampiyonasına katılmaya hak kazanarak karate şehri Uşak’a döndüğünü bildiren Güngör paylaşımının devamında şu ifadeleri kullandı; “ Ülkemize hizmet etmekten onur ve gurur duyuyoruz, şehrimizi tüm Türkiye’ye tanıttık. Milli Takıma en fazla madalya kazandıran spor kulübü Uşak’ın Spor Kulübü Olan Uşak Karate Özlem Spor Kulübü’dür . Tüm sporcularımızı ve velilerimizi kutlar başarılarının devamını dilerim”
 
 
Turnuvaya katılıp madalya alan sporcuların isimleri şu şekilde:
 

Muhammet Emir Altın TÜRKİYE BİRİNCİSİ 

31 Ekim / 6 Kasım Tarihleri Arasında Balıkesir İlinde Yapılan Ümit-Genç Ve U21 Türkiye Şampiyonasında 2010 Doğumlu Sporcumuz Muhammet Emir İlk Defa Katıldığı Bu Büyük Turnuvayı Türkiye Birincisi Olarak Tamamladı Ve Kariyerine Büyük bir başarı ekledi.
 
 

Süleyman Aydemir TÜRKİYE BİRİNCİSİ 

31 Ekim / 6 Kasım Tarihleri Arasında Balıkesir İlinde Yapılan Ümit-Genç Ve U21 Türkiye Şampiyonasında Sporcumuz Süleyman Aydemir Tüm Rakiplerini Yenerek Türkiye Şampiyonu Olmuştur.
 

Eşem Sude Tural TÜRKİYE BİRİNCİSİ 

31 Ekim / 6 Kasım Tarihleri Arasında Balıkesir İlinde Yapılan Ümit-Genç Ve U21 Türkiye Şampiyonasında Sporcumuz Eşem Sude Tural Tüm Rakiplerini Yenerek Türkiye Şampiyonu Olmuştur
 

Zehra Açıkgöz TÜRKİYE İKİNCİSİ

31 Ekim / 6 Kasım Tarihleri Arasında Balıkesir İlinde Yapılan Ümit-Genç Ve U21 Türkiye Şampiyonasında Sporcumuz Zehra Açıkgöz Tüm Rakiplerini Yenerek Türkiye İkincisi Olmuştur.
 

Sude Kaçar TÜRKİYE Üçüncüsü

31 Ekim / 6 Kasım Tarihleri Arasında Balıkesir İlinde Yapılan Ümit-Genç Ve U21 Türkiye Şampiyonasında Sporcumuz Sude Kaçar Tüm Rakiplerini Yenerek Türkiye Üçüncüsü Olmuştur
 
 

Mustafa Tufan TÜRKİYE Beşincisi 

31 Ekim / 6 Kasım Tarihleri Arasında Balıkesir İlinde Yapılan Ümit-Genç Ve U21 Türkiye Şampiyonasında Sporcumuz Mustafa Tufan Türkiye Beşincisi Olmuştur.
 
 

Turna Tufan TÜRKİYE Beşincisi 

31 Ekim / 6 Kasım Tarihleri Arasında Balıkesir İlinde Yapılan Ümit-Genç Ve U21 Türkiye Şampiyonasında Sporcumuz Turna Tufan Türkiye Beşincisi Olmuştur
 

Sude Naz Doğan TÜRKİYE Beşincisi 

31 Ekim / 6 Kasım Tarihleri Arasında Balıkesir İlinde Yapılan Ümit-Genç Ve U21 Türkiye Şampiyonasında Sporcumuz Sude Naz Doğan Türkiye Beşincisi Olmuştur
 
 

Emir Talha Akdeniz TÜRKİYE Beşincisi

31 Ekim / 6 Kasım Tarihleri Arasında Balıkesir İlinde Yapılan Ümit-Genç Ve U21 Türkiye Şampiyonasında Sporcumuz Emir Talha Akdeniz Türkiye Beşincisi Olmuştur.

Kaynak: (UH) - www.usakhaberler.com Editör:
Etiketler: Uşaklı, Karatecilerden, Büyük, Başarı,
Yorumlar
Haber Yazılımı